Hirdetés

gyerek.lap.hu / Gyerek könyvek, olvasás, gyerek irodalom

Gyerek könyvek, olvasás, gyerek irodalom

Magyar-angol könyvek webáruháza

A Booker internetes Könyváruház célja, hogy a legjobb könyveket szolgáltassa a legolcsóbb árakon. Különösen igaz ez a gyerek- és ifjúsági könyveinkre: igyekszünk a legnagyobb kínálatot felmutatni. Mesekönyvektől kezdve Janikovszky Éván át Kiplingig mindenféle gyerek és ifjúsági irodalmat kínálunk, a lehető legjutányosabb áron.

Egy 10 éves kislány geronimo Stilton olvasásra hívja kortársait saját játékokkal, feladatokkal, rajtpályázatokkal, leírásokkal

Új nyelvi kiadványok gyerekeknek

Minden ami a gyermekkönyvekkel kapcsolatos

A Polc.hu internetes áruház könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket, e-könyveket és magazinokat kínál, állandó akciókkal, 15-20%-os kedvezménnyel, 1 napos futár házhoz szállítás mellett. Az oldalon Magyarország közel teljes könyvválasztéka megvásárolható, kényelmesen, online, néhány kattintással.

Hangoskönyvek piciknek, kicsiknek, nagyoknak, a mesétől az ismeretterjesztésig

Harmat Kiadó

A Két egér könyvesbolt a gyermekkönyvek színes skáláját vonultatja fel Budapesten, a Ráday u. 20. szám alatt és immár Esztergomban is. A betérők minden korosztálynak találnak szép és igényes gyermekkönyveket, apró logikai és kreativitásfejlesztő játékokat, iparművészeti tárgyakat. A könyvesbolt galériájában rendszeresen kiállítanak a gyermekirodalom ismert illusztrátor művészei.

Gyerekkönyv-kritikai blog, ahol régi és új, de mindeképp igényes és jó könyveket ajánlunk gyerekeknek és szüleiknek. Szeretnénk az oldalt amolyan gyűjtőhellyé, könyveskuckóvá varázsolni, ahova benéz az ember, ha ötletet keres, olvasgatni szeretne, vagy ha

A Mesék a konyhából c. könyv eltér a megszokott mesekönyvek tematikájától, mivel itt a meséket finom, de egyszerű receptek követik. Akár a vállalkozó kedvű gyerekek is megpróbálkozhatnak vele, természetesen egy kis segítséggel. A kedves történeteket a már ismert meseíró Hécz Attila vetette papírra, a finom receptek Bereznay Tamásnak, az illusztrációkat pedig Csikós Viktóriának köszönhetjük.

gyerekkönyvek

Mit? Miért? Hogyan? népszerű ismeretterjesző sorozat óvodások számára

Már hazánkban a német sikersorozat

A felnőtteknek szóló versektől a közismert gyerekversekig: Galagonya, Száncsengő, Bóbita, Haragosi, A kutya-tár, stb.

Meghatározás:

Minden ami hasznos, jó, érdekes olvasmány lehet gyermekeknek

Minden ami hasznos, jó, érdekes olvasmány lehet gyermekeknek

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Gyerek könyvek, olvasás, gyerek irodalom
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés