Hirdetés

gyerek.lap.hu / Gyerek sport

Gyerek sport

gyerek foci

Foci gyerekeknek - Az a közös bennünk, hogy mi mindannyian imádjuk a focit! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Te is, ha 1999 és 2001 között születtél!

japán vívás oktatás gyerekeknek és junioroknak

Sport programok

Foci gyerekeknek, Marosvásárhelyen. Egyebek között ezen a honlapon is népszerűsítjük a lehetőséget, amelyet igyekszünk minél több médiafelületen megjelentíteni azzal a nem titkolt szándékkal, hogy lehetőség szerint minél szélesebb körhöz eljusson a híre. Egy marosvásárhelyi sportegyesület gyerekcsapatainak a honlapja, amelyen részletes betekintést nyerhetnek a látogatók a napi tevékenységbe.

A KIDDY11 valódi esély, hogy egymásra találjon focicsapat és utánpótlás! Országos szintű regisztrálás; az első komplex kereső rendszer!

Webáruházunk gyereksportszerek forgalmazásával foglalkozik, igyekszünk minél több sportágat lefedni, célunk, hogy minél több gyerek örömét lelje a mozgáaban, sportolásban.

Gyermek és serdülő úszásoktatás Budapesten a Dagály strandon. Vasemberek keretein belül gyermekek úszásoktatása minden hétfőn szerdán és pénteken, amely a csütörtöki napon kiegészül egy gyerekeknek szóló játékos erőnléti, szárazföldi edzéssel. Az úszásoktatásra sok szeretettel várnak kezdőket és haladókat is.

A mai gyerekek rengeteget számítógépeznek, TV-znek és folyton a telefonjukat nyomkodják. Mozogni meg alig-alig akarnak. Ismerős? Nincs ez így jól! A kevés mozgás rendkívül sok negatív hatással jár, egészségügyi és mentális szempontból is. A testedzés örömét viszont még gyerekként érdemes megtapasztalni, hogy felnőttkorban már magától értetődő legyen. Ne bízzunk abban, hogy az iskolai testnevelésó

Lányok, fiúk, figyelem! Elindult Pesterzsébeten a Kishangya Focisuli, ahova sok szeretettel, még több labdával és vidám edzésekkel várunk Titeket!A Kishangya Focisuli megálmodásakor egy cél mozgott szemünk előtt: egy újabb mozgásra hívó, sportolási lehetőséget kínálni a pesterzsébeti, soroksári, csepeli, kőbánya-kispesti és környékbeli gyerekeknek. Nem célunk, hogy profi focistát neveljünk!

A Szegedi Táncmûvészeti Iskola Alapfokú művészeti Intézmény Moderntánc tagozatán mûködõ Afro-Jazz Tánccsoport 1996-ban alakult meg Józsa Margó táncpedagógus vezetésével. Csoportunk célja az egzotikus kultúrák táncainak népszerûsítése, amit nevünk választá

Úszás, öttusa és egyéb sport lehetőségek

Lurkó Világ óvodai magazin, sport rovata

A Messzehangzó Tábor Alapítvány 2008 óta foglalkozik azon sportban és művészetekben kiemelkedő tehetséget mutató kisiskolások tehetséggondozásával, akik társadalmi lehetőségeik miatt hátránnyal indulnak más kortársaikkal szemben. Ennek érdekében éves tehetséggondozó táborokat rendez és támogatói programok keretében anyagi támogatást nyújt.

utánpótlás nevelő labdarúgó klub

Nem titkolt célom egy utánpótlás-bázis létrehozása, a gyermekek versenyeztetésének személyes irányítása és felügyelete, melyet egyenrangúan fontosnak tartok a napi edzésekkel, amik családias hangulatban folynak. Edzői munkám során ötvözöm a német tapaszta

Bábos torna, Rocky, Taekwon-do, Capoeira....... Családias hangulatú szabadidő-stúdiónkba várunk minden gyereket, fiatalt, felnőttet. Mozgáslehetőségek, foglalkozások széles választékát, jól képzett oktatókat; a kis létszámmal dolgozó csoportok révén személyes odafigyelést, differenciált fejlesztést kínálunk.

Műkorcsolya oktatás gyerekeknek

Rengeteg kipróbálható sportág egy helyszínen, edzőkkel, élsportolókkal, szakmai tanácsadással.

Melyik sport lenne a legideálisabb gyermeked számára?

A vizihoki egy rendkívül érdekes, víz alatti csapatsport. Két 6 fős csapat, könnyűbúvár-felszereléssel (palack nélkül) játszik egymás ellen a medence alján. A csapatok célja, hogy a vizihokikorongot az ellenfél kapujába juttassa. Az ütőink rövidek, így mindig le kell merülni a korongért, ami a nagy tömege miatt a medence fenekén marad.

Meghatározás:

Gyermek sport, szervezett vagy amatőr.

Gyermek sport, szervezett vagy amatőr.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Gyerek sport
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés