Hirdetés

gyerek.lap.hu / Gyerekdalok, mondókák, versek,zene gyerekeknek

Gyerekdalok, mondókák, versek,zene gyerekeknek

A versek, mesék, mondókák segítenek a gyerekeknek abban, hogy megtanuljanak szépen és jól beszélni. Általuk játékosan sajátítják el a magyar nyelvet, közben jól érzik magukat. Az Avarfalvi Mesék egy kortárs édesanya írásai, melyek között babáknak és kisiskolásoknak egyaránt találhatsz olvasni, hallgatni, mondani valót. Mindig aktuális, néhol nevető, néha megható rímek kicsiknek és nagyobbaknak.

Az interaktív zenés gyermekműsorainkban nem csak szórakoztatjuk a gyermekeket hanem neveljük tanítjuk a megjelölt témákban.Előadásainkban eszközöket,hangszereket,jelmezeket és részt vesznek a műsorunkban.Az egészségsziget titkai című előadásunk az egészséges életmódról és helyes táplálkozásról szól.Felcsendülnek a dalok mint a Mit ér az egészség,Barangolunk az egészség szigeten,Répatorta,Éneklő do

Gyerek Dalok, Zene Videók

Mondókák, gyerekdalok képekkel illusztrálva

Mondókák, dalok, versek, mesék

Gyerekrádió, zenék, mesék, mondókák, versek egész nap kiváló minőségben

Hosszabb-rövidebb szösszenetek gyerekeknek. Versikék gyerekeknek az élet ügyes-bajos dolgairól, úgymint, hogyan kell cipőt kötni, mi a teendő, ha mumus lapul a szekrényben, illetve ha nem tetszik az öröklött ruha amit ránk lőcsöltek, milyen ha az embernek kistestvére születik vagy hogyan lehet, hogy az ember idősebb testvére mindig nagyobb marad. Jó szórakozást! :-)

Szépzöld - Gyermeksarok Gyermekek saját kezű illusztrációival Tanulságos, vicces, játékos és vidám versek, novellák és rövid történetek gyermekeink okulására és szórakoztatására! A versek és novellák olyan sikeresek honlapunkon, hogy gyakran választják szavalóversenyek alkalmával a gyermekek. Gyakran pedig kívánságlistát kapunk, miről szóljanak a versek, így a gyerekek is aktívan formálják rovatun

A www.szineskoc.blogspot.com oldalon általános iskolás és óvodás korú gyermekeknek szóló versekkel találkozhat az olvasó, ezek mindegyike képi formában illusztrálva is megtekinthetők, illetve meg is vannak zenésítve. A versekből összeállított könyv már kiadásra került és megvásárolható. Továbbá az oldalra látogató gyermekek a könyv képeiből készült színezőket is letölthetnek.

Magyar gyermekdalokat játszunk.

Zenés műsor gyerekeknek

Meghatározás:

Letölthető és hallgatható dalok, zenék gyerekeknek.

Letölthető és hallgatható dalok, zenék gyerekeknek.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Gyerekdalok, mondókák, versek,zene gyerekeknek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés