Hirdetés

gyerek.lap.hu / Gyerekrajzok, rajzoló gyerekek

Gyerekrajzok, rajzoló gyerekek

Blogomban megtalálható egy cicákról szóló színező ismertetője, illetve megrendelhető papír alakban, de online nem tölthető le. A képeket rövid szöveg is kíséri, a szereplők cicák, akik barátnők és különböző kalandokat élnek át: süteményt sütnek, léghajóval utaznak, a tengerparton mókáznak. Mindez sok részletes színezhető rajzzal, melyek mindegyikét kézzel rajzoltam kislányoknak - 6 éves kortól.

Olvasni jó - lerajzolni a kedvenc mesehőst: még jobb. Na de ha az ember még meg is nyerhet vele egy pályázatot? Most minden óvodás vagy alsó tagozatos könyvolvasó előtt nyitva a lehetőség, hogy ügyeskedjen és nyerjen! Aki pályaművet ad be (bármilyen technikával elkészítheti, a lényeg, hogy A/4-es méretű papíron), arra is számíthat, hogy kiállítják munkáját októberben a Petőfi Irodalmi Múzeumban.

Immáron második alkalommal rendezzük meg a Szépzöld.hu rajzpályázatát a Gulliver Játék közreműködésével. A korábbi igen sikeres pályázati eredményeken felbuzdulva ismét értékes ajándékokat szeretnénk a kis pályázóknak odaítélni. Mind Rajz, mint Építőjáték kategóriában várjuk a pályamunkákat március 15-ig. A korcsoporti felosztás garantálja, hogy mindenki életkorának megfelelő elbírálásban részesül

Kölyökbirodalom családi oldal, minden egy helyen, amire szükséged lehet

A gyermekrajz elemzés feltárja a rajzot készítő személyiségét, lelki világának rejtett aspektusait

Rajziskolánk célja hogy minél több emberrel megismertessük és megszerettessük a rajzolást, festést. Rajziskolánkban 7-100 éves korig tudsz rajzot és festést tanulni akár hobbi, akár profi szinten. Kreatív foglalkozásokat tartunk gyermekeknek 7-14 éves korig két korcsoportban. Szükség esetén felvételi előkészítésen is részt lehet venni. Folyamatosan indulnak jobb agyféltekés rajztanfolyamok is.

Bogyó és Babóca Rajzpályázat Az Országos Gyermekrajzfilmünnep alkalmából

Karácsonyra odaér! A Szépzöld.hu meghirdeti Szépzöld világa címmel Gyermek Rajz- és Építőversenyét! A pályamunkákat 2011. november 1. - 2011. december 15. között várjuk. Rajz témakör: az alkotás bármilyen technikával készíthető (színes ceruza, festék, zsírkréta, üvegfesték…) A/4-es méretben. A műről készült fényképet - névvel és címmel - a szepzold@szepzold.hu e-mail címre várjuk. Építőjáték

Csillogó képekkel foglalkozó linkgyűjtemény.

A Crayola Magyarország és a Ruha-sziget.hu webáruház közös rajzpályázata. A pályázat címe: Rajzold le kedvenc ruhádat! Szeretsz rajzolni? Akkor ragadj ceruzát, filcet, ecsetet vagy bármit, amivel lerajzolod a kedvenc ruhádat, fotózd le. Hogy miért? Mert most értékes ajándékokat nyerhetsz tőlünk, sőt, vásárlási utalvánnyal is meglepünk.

Meghatározás:

Gyerekeinkkel kapcsolatos ugyanakkor gyerekek kezébe való tartalmak gyűjteménye, elsősorban nem profitorientált oldalaké. Gyerekmesék, mondókák, könyvek, gyerekeknek való játék és szabadidős oldalak, szülőknek való egészségről, gyerekek lelkivilágáról szóló tartalomjegyzékek. Gyereknevelés, iskolák, oktatás, tanulás, szabadidő és szakkör.

Gyerekeinkkel kapcsolatos ugyanakkor gyerekek kezébe való tartalmak gyűjteménye, elsősorban nem profitorientált oldalaké. Gyerekmesék, mondókák, könyvek, gyerekeknek való játék és szabadidős oldalak, szülőknek való egészségről, gyerekek lelkivilágáról szóló tartalomjegyzékek. Gyereknevelés, iskolák, oktatás, tanulás, szabadidő és szakkör.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Gyerekrajzok, rajzoló gyerekek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés