Hirdetés

gyerek.lap.hu / Mesék

Mesék

"Winny az utcán bóklászott és unatkozott. Meleg volt, a városban kevesen jártak. Winny az egyik kirakat előtt megállt és elégedetten nézegette magát a visszatükröződésben. „Dögös” bólintott.... " Fantasztikusan lebilincselő mesék, Winnyről a nyúlról, Ulrikról a békáról, és más állatkákról. A mesékben megjelenik a gyerekek bonyolult lelkivilága. A meséket angolul is : http://www.petshopstory.com/

Nézze Ön is oldalunkat a gyermekeivel. A bábok világa segíti a gyermekek képzelő erejét fejleszteni. A sok mese a szókincs fejlődésében is közre játszik. Ismertesse meg Ön is gyermekivel a különleges mesék világát, amit mi felnőttek is ismerünk. Színház az egész világ, nem csak gyermekeknek, azoknak akik ismét gyermekek szeretnének lenni.

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy a plüsspopuláció kivételes egyedeiként végre nyilvánosságot kapjunk! Itt az ideje bebizonyítanunk, hogy nemcsak vatta van a plüss anyag alatt! Valamennyien páratlan egyéniségek vagyunk, akiknek a lelkivilága, a gondolkodásmódja, sőt a mindennapjai sem érdektelenek! Ezennel nyíltan kijelentjük, hogy szeretnénk az ország első CELEBPLÜSSei lenni! A plüssök

Saját mesék az unokákának.

Mese kiskamaszonak az elfogadásról, döntésekről, barátságról.

A magyar kortárs gyermekirodalmi fórum alkotásai. Versek, mesék, illusztrációk, minden hónapban új témában. Ismert írók, költők és pályakezdők is szerepelnek írásaikkal. Nyulász Péter, Mészöly Ágnes, Kiss Ottó, Lackfi János, Majoros Nóra, Dávid Ádám, Both Gabi, Dóka Péter, Miklya Zsolt, Miklya-Luzsányi Mónika és sok más író, költő minden hónapban friss tartalommal jelentkezik illusztrált művekkel.

Hangos mesék, mesék, mondókák - Kisgyerekek oldala

Egy játékosan színes oldal, ahol minden héten új mese vár mindenkit! A Mesemalom szélforgóit a lelkesedés hajtja. Sarkadi Ágnes adja közre meséit Fekete Hajnal illusztrációival. Ajánljuk gyermekeknek és olyan felnőtteknek, akiket nem hagy érintetlenül a fantázia világa, csöppnyi humorral fűszerezve.

Keresse Ön is a hangos mesék oldalát, hogy gyermekének még szabadabb legyen a fantáziája. Kiváló mese mondók előadásában hallhatjuk a különböző gyermek meséket. Lessen be Ön is hozzánk, keresse a legújabb meséket. Megtalálja oldalunkon a Grimm meséket, az Andersen és sok-sok más mesét is. Meséskönyv

A mese olyan lelki táplálék, amely életre szóló nyomokat hagy a gyermekben. A mesélés bensőséges hangulata érzelmi biztonságot ad, amivel le lehet zárni egy eseménydús napot. Ám a kisgyerek a mesehallgatás során befelé is figyel, saját vágyainak megfelelő fantáziaképet alkot, ami segíti őt a nap folyamán felgyűlt belső feszültségei feldolgozásában.

Retró mesék a 70-es, 80-as évekből. Üzenet a jövőből, a Mézga család különlös kalandjai. Mézga Aladár különös kalandjai. Vakáción a Mézga család. Gusztáv - magyar animációs filmsorozat - A történet középpontjában a városi ember Gusztáv áll, akivel a leghétköznapibb dolgok történnek… És sok más kedves sorozat a régmúlt időkből.

Meghatározás:

Minden ami mese, nyomtatott, on-line, letölthető, hangos.

Minden ami mese, nyomtatott, on-line, letölthető, hangos.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Mesék
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés